Mul oli pikk sõit minu ees, Michigan Floridasse. Ma arvasin, et see oleks täiuslik, et saada palju kudumine minu Saranac sall teha. Ma vähemalt võiks teha esimene pits natuke ja ikka tööd Ülejäänud 16 projekti puhul tõin. Tõesti, ma tõin, 2 kniting, 1 ketramine, 2 heegeldama ja 3 tikand - 8 projekti. See on pikk tee ja ma tahan vilksatama.

Esiteks, ma imetlesin oma Saranac lõng:

Ma armastan värve minu Saranac lõnga.

Ma armastan värve minu Saranac lõnga.

Ma armastan tööd kiu projektide auto, ei ole, kui muidu on kerge nii täiuslik. See on mu lemmik koht õmbluse kampsun, sest kerge ja kuna ma olen lõksus.

Ma ei saanud ladustamine Tahtsin minu kiudaineid. Et maha madala intensiivsusega häirekellad, kuid mul on palju muid kiudaineid, et ma ei spin, mis töötab selle. Minu lõng tundis omamoodi raske ette pitsiline kudumine ka. Kas sa kuulsid neid häirekellad saada valjem? Ma tegin ja muudkui edasi, et see töötaks välja.

Nüüd vaadates pilt lõnga seal ma näen, et seal on liiga palju kiht väänata. See on minu standard, veidi üle keeratud jaoks ümarus ja vetruvus, mis mulle meeldib. Asja teeb hullemaks üle kiht twist - ma tegin oma sõitval kui ma vaatasin Scandal hooajal Ender. Mul peab olema treadling kiire ja ei märganud.

Lõng lihtsalt ei tööta läbi pits.

Liiga palju väänata

Liiga palju väänata

Vähemalt ei vaata ma lähen. Mis tundub natuke liiga palju väänata lõng kook välja näeb energiat vallandanud kudumist. Mulle tundub rullis ja valmis kevadel välja nagu hull plahvatav kellavärk. Õs ei ole väga avatud ja just seda natuke kaalub liiga palju. Tahtsin kerge ja pehme, leevendatud vaadates ja tunne. See proovilapp tundub nagu see oleks pigem jalaga tagumiku asemel hubane-se sinust.

Jama.

Esiteks ma lähen, et proovida seda parandada lõnga, siis ma ilmselt respin. Ma teen natuke iga nädal nii et me kõik õppida minu pole õige lõng. Aga ma luban, et see ei ole ainus asi, mida ma rääkida iga nädal!

Kas teil on olnud lõnga ei viimasel ajal?

Jaga →

One Response to Jillian ketramine: Saranac Lõng - osa, kus see kõik läheb valesti

  1. Leigh W ütleb:

    Jah. Hakkasin tegema kapott välja mõned handspun ja see osutus sama. Mind tõmbab see välja ja kavatsevad kasutada seda kude asemel. Ma armastan värve, squishyness, kõike, kuid ta ei kavatse olla kapott.

Otsid midagi?

Kasutage allpool olevat vormi otsida site:


Ikka ei leia, mida otsite? Kirjuta meile märkuse, et saaksime hoolitsen selle eest!

Külasta meie sõbrad!

Paar väga soovitatav sõbrad ...

Twitter Auto avaldada Powered By: XYZScripts.com