Kazul Voyager Bag

Kazul Voyager Bag

Jah see on õige, väga helde Larisa Flint Snydal of heast peast Designs ja Sage Luxury on annetanud Kazul Voyager Bag nagu Give et knittyBlog.
Vaatasin Kazul in viimases numbris meisterdatud ja see on fantastiline avar kott minu lemmik arsti koti külge. Ravim 12 erinevat luksuslikud kangad ja võitjaks see give saad valida kumb nad sooviksid.

Kazul kollaaž

Regulaarne võistluse reeglid: jätnud kommentaari sellele ametikohale vahel nüüd ja kesköö Ida aega, teisipäev, aprill 29h. Üks kommentaar valitakse juhuslikult vastata oskuste testimise küsimus. Kui Commenter vastab õigesti, et nad võidavad kotti. Kui Te olete juba võitnud auhinna meilt viimase aasta jooksul, siis ei anna teise kuduja võimalus. Auhinna väärtus $ 320.
Jaga →

901 Vastused Secret Spring Give: heast peast Bag!

  1. louise ütleb:

    awesome give :) Kott tundub väga ruumikas :) Gl kõigile!

Otsid midagi?

Kasutage allpool olevat vormi, et otsida site:


Ikka ei leia, mida otsite? Kirjuta meile märkuse, et saaksime hoolitsen selle eest!

Külasta meie sõbrad!

Paar väga soovitatav sõbrad ...